Categories:
DESCRIPCIÓ

Aquest projecte correspon a la realització del Primer Tour Virtual del La Alhambra [/highlight ], que recorre totes les instal·lacions del recinte, normalment inaccessibles per als aficionats com: interior de les torres, cobertes, vistes aèries, zones d'accés restringit, i un llarg etcètera format per més de 200 imatges esfèriques que permeten a l'usuari gaudir d'una completa experiència interactiva immersiva, amb tot tipus d'informació multimèdia al seu abast: textos desplaçables, vídeos , galeries d'imatges planes, etc.

REPTES DEL PROJECTE

Per al seu desenvolupament vam haver d’idear la totalitat del contingut i maquetar de manera eficaç, donat que per la seva novetat i extensió, l'experiència podia resultar confusa. Com a resultat final, vam aconseguir una navegació fluida i una dosificació de les opcions d'informació òptimes per a un resultat complet i clar. A més, es va adaptar aquest contingut per a la seva reproducció en tot tipus de sistemes: mac, Windows i dispositius mòbils, tant en format web com en app.s

QUÈ VAM FER?

Creació, realització i desenvolupament de la idea. Fotografia, retoc d'imatges, programes de maquetació i projecció d'esfèriques, programació xml, htm, css, javascript, edició de vídeo, disseny d'imatge del `ents d'interfície, edició de textos, animacions, Xcode i android studio, etc.

Galería