Sky&Earth li ofereix la gamma més completa d’opcions de fotografia interactiva del mercat.

Compta professionalment amb els últims avenços tecnològics en permanent evolució, possibles gràcies a la seva constant investigació.
ALTA DEFINICIÓ

ALTA DEFINICIÓ


Imatges en alta definició que possibiliten el nivell més alt de detall sigui quin sigui el seu producte.
CROSS-PLATFORM

CROSS-PLATFORM


Integració en les plataformes web més importants i S.O del mercat amb total accessibilitat i personalització a mida.
ALTA VELOCITAT

ALTA VELOCITAT


El seu exclusiu sistema patentat permet un renderitzat 3D d’alta velocitat de càrrega.
INNOVACIÓ

INNOVACIÓ


Sky&Earth posa a la seva disposició els mitjans tècnics i humans necessaris per cobrir totes les seves necessitats promocionals o divulgatives.

IMATGES AÈRIAS
El sistema patentat d’obtenció d’aquesta que posseeix Sky&Earth permet mitjançant tècniques de vol de professionals d’experiència contrastada, l’obtenció de material fotogràfic aconseguint una precisa i total ubicació territorial de la seva empresa o producte, sense barreres, sense límits, i amb total transparència i realitat. La possibilitat d’interactuar en aquests escenaris dota el producte final amb una espectacularitat incomparable.
IMATGES ESFÈRIQUES
Les que produeix Sky&Earth permeten a l’usuari multitud de possibilitats. Des de navegar per aquestes amb total llibertat i suavitat, realitzant zooms d’alta definició, fins a utilitzar els punts d’informació multimèdia implementats en aquestes.
TOURS VIRTUALS
Constitueixen una eina ideal per visionar qualsevol cosa, lloc o instal·lació des de qualsevol lloc i amb total realitat. Els tours virtuals d’Sky&Earth permeten la integració de qualsevol contingut multimèdia, àudio, vídeo, html, flash o animacions en 3D creades a mida.
[pano file="http://skyearth.es/samples/mix/index.html" width="100%" height="600" panobox="off"]

Quins avantatges ofereix Sky&Earth?

OBRINT PORTES

Obri les portes de la seva empresa al món sencer.

Cada vegada estan més de moda els vídeos demostratius o divulgatius de productes, negocis, tècniques, etc… Els Tours virtuals d’Sky & Earth no tenen comparació possible amb això ni competència en el mercat actual. Mostren en HD a través d’una simple connexió a la xarxa o a un suport executable, tant en PC, Mac, Smartphones, etc… tot el que l’usuari vol veure i només allò que vol veure ja que és ell mateix qui decideix i escull. Eliminen despeses de desplaçament. La necessitat de presència física es torna intranscendent.
PROMOCIÓ D'EMPRESA

Sky&Earth porta fins als seus clients i en alta definició el seu producte, negoci o empresa..

Els tours virtuals d’Sky & Earth poden aplicar-se a la divulgació/promoció de qualsevol industria o servei; per exemple, pot realitzar-se un tour virtual per les habitacions d’un complex hoteler, les seves instal·lacions, serveis, o bé un recorregut per les instal·lacions de qualsevol tipus d’empresa, museu, conjunt patrimonial històric, complex residencial… En navegar pel Tour, l’usuari gaudirà d’una experiència totalment realista a través d’imatges envoltants i punts d’informació interactius.
ASSOLIMENT D'OBJECTIUS

Sky&Earth li facilita poder aconseguir els seus objectius empresarials.

Els tours virtuals o imatges esfèriques són una gran eina de màrqueting . L’experiència que aquests proporcionen és radicalment diferent a una imatge fixa o un vídeo continu amb un recorregut predefinit. Els tours virtuals vinculen emocional i sensorialment al client amb el producte oferint una experiència única i dotant la seva marca amb avantguardisme i poder de comunicació sense parangó.